Γιατί η αγορά του οξειδίου του νιτρώδους αναπτύσσεται τόσο γρήγορα;
Μέσα σε διάφορες βιομηχανίες, το οξείδιο του νιτρώδους χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο. Ιδιαίτερα στην αγορά τροφίμων και ποτών, παρατηρείται μεγάλη αύξηση που οφείλεται στη μοριακή κουζίνα, ενώ η ιατρική αγορά επίσης αναπτύσσεται.
Προμήθεια οξειδίου του νιτρώδους
Δεδομένου ότι η ζήτηση είναι υψηλή, δεν υπάρχει έλλειψη στην προμήθεια. Οι περισσότερες μάρκες έχουν ήδη τα δικά τους κανάλια διανομής, γεγονός που καθιστά δύσκολη την είσοδο μιας νέας μάρκας στην αγορά.
Νέες εταιρείες και προϊόντα γίνονται ολοένα και πιο παράλογα προκειμένου να εισέλθουν στην αγορά τόσο καλά και επιπλέον, η αγορά θεωρείται επίσης κερδοφόρα. Πώς θα πρέπει να ξεκινήσετε; Σκέφτεστε να εισέλθετε στην αγορά; Τότε σκεφτείτε προσεκτικά τα παρακάτω σημεία.
Παράδοση αερίου N2O
Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις θα είναι να βρείτε τον κατάλληλο κατασκευαστή.
Με την μοναδική γλυκιά και ξινή νότα του Passion Fruit Pleasure, θα δώσετε στο σορμπέ σας, στη σάλτσα σαλάτας BBQ σας και στον αφρό του mojito, caipirinha ή martini σας μια εκπληκτική ώθηση.
Κόκκοι Γεύσης Passion Fruit – 10 Τεμάχια
Με την μοναδική γλυκιά και ξινή νότα του Passion Fruit Pleasure, θα δώσετε στο σορμπέ σας, στη σάλτσα σαλάτας BBQ σας και στον αφρό του mojito, caipirinha ή martini σας μια εκπληκτική ώθηση.
Χωρίς χημική γεύση
Μαζί με την τεχνολογία κυλίνδρων μας, μπορείτε να απολαύσετε τη γεύση του passion fruit στο έπακρο και να μην ανησυχείτε για κανένα χημικό υπολειμμα.
Μεγαλύτερη χωρητικότητα
Οι κύλινδροι μας που χρησιμοποιούνται μαζί με τους Κόκκους Γεύσης έχουν 10% περισσότερη χωρητικότητα σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο κύλινδρο στην αγορά.
Εξερευνήστε όλες τις διαφορετικές γεύσεις μας
Passion Fruit Pleasure
Με την μοναδική γλυκιά και ξινή νότα του Passion Fruit Pleasure, θα δώσετε στο σορμπέ σας, στη σάλτσα σαλάτας BBQ σας και στον αφρό του mojito, caipirinha ή pornstar martini σας μια εκπληκτική ώθηση.
Τα αυγά Μπένεντικτ δεν μπορούν να παρασκευαστούν χωρίς σάλτσα Ολαντέζ – η σάλτσα Ολαντέζ, γνωστή και ως ολλανδική σάλτσα, είναι μια γαλάκτωμα από κρόκο αυγού, λιωμένο βούτυρο και λίγο χυμό λεμονιού. Όταν έχετε μια συσκευή κρέμας και μια κάψουλα κρέμας για να την φορτίσετε, μπορείτε να φτιάξετε σάλτσα Ολαντέζ σε χρόνο μηδέν. Πρώτα πρέπει να ετοιμάσετε ένα μείγμα από βούτυρο, αυγά, λευκό κρασί, ξίδι και χυμό λεμονιού και να το βάλετε στη συσκευή κρέμας σας, την οποία θα χρειαστεί να φορτίσετε μία φορά με μια ποιοτική κάψουλα κρέμας. Μετά την προσθήκη όλων των υλικών, φροντίστε να ανακινήσετε τον κάδο γρήγορα περίπου δέκα φορές.
3 αυγά
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού ντιζόν
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο
Αν θέλετε να δοκιμάσετε να φτιάξετε κάτι εξωτικό χωρίς να σκεφτείτε πολύ, αυτή η συνταγή είναι ακριβώς για εσάς! Για αυτό το πιάτο, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να έχετε την πιο φρέσκια πέστροφα, να την τηγανίσετε αμέσως στο τηγάνι και να την σερβίρετε με μαϊντανό και κρέμα. Μπορείτε να προσθέσετε κάποια σαλάτα σε αυτό το πιάτο για να το κάνετε πιο νόστιμο και πιο θρεπτικό.
Λίστα υλικών
4 καθαρισμένες πέστροφες
Δύο μισά λεμόνια
Κοσέρ αλάτι
Πιπέρι
2 κουταλιές βούτυρο
Αφρός μαϊντανού
100 γραμμάρια μαϊντανού
25 γραμμάρια ψιλοκομμένων κρεμμυδιών
100 ml ζωμού κοτόπουλου
Πιπέρι
1 κουταλιά βούτυρο
150 ml κρέμας γάλακτος
Αλάτι
Πρώτα απ' όλα, ετοιμάστε τον αφρό μαϊντανού. Ζεστάνετε το βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και τηγανίστε τα κρεμμύδια σε αυτό. Μόλις τα κρεμμύδια γίνουν αρωματικά, προσθέστε τον μαϊντανό και ανακατέψτε τα αμέσως.
Αφαιρέστε το μείγμα κρεμμυδιού-μαϊντανού από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει για λίγο. Φτιάξτε μια πουρέ χωρίς σβόλους από την κρέμα γάλακτος, τον ζωμό κοτόπουλου, το μείγμα μαϊντανού-κρεμμυδιού, το πιπέρι και το αλάτι σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
Με τον αφρό κρέμας Exotic Whip μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ψεκάσετε νόστιμο φρέσκο αφρό κρέμας στα γλυκά και τις τούρτες σας.
Διαστάσεις: 80x260mm
Περιεχόμενο: 0,5L
Η κρέμα καρύδας είναι μια εναλλακτική λύση χωρίς γαλακτοκομικά και vegan, που μπορεί να παρασκευαστεί γρήγορα και εύκολα. Τα συστατικά περιλαμβάνουν λάδι καρύδας, μη γλυκαντική γάλα καρύδας, εκχύλισμα βανίλιας, παγωτό βανίλιας και λευκό ρούμι. Πρέπει πρώτα να ανακατέψετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και να τα βάζετε στο ψυγείο για μία ώρα πριν τα τοποθετήσετε στον εκτοξευτή κρέμας σας. Μια μόνο αναγόμωση θα είναι αρκετή και σύντομα θα έχετε μια υγιεινή κρέμα για τα ποτά και τα σνακ σας, όπως σε πουτίγκα ή κέικ.
400ml γάλα καρύδας
1 κουταλιά της σούπας μέλι, σιρόπι σφενδάμου ή ζάχαρη άχνη
Υπάρχουν πολλές άλλες συνταγές που μπορείτε να ετοιμάσετε εκτός από αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω, χρησιμοποιώντας τον εκτοξευτή κρέμας σας. Αν έχετε έναν εκτοξευτή Exotic Whip, θα έχετε εξωτικές γεύσεις χρησιμοποιώντας τις Μπίλιες Γεύσης μας χωρίς χημική γεύση λόγω των επαναστατικών μας κυλίνδρων χωρίς ραφές και ο χρόνος αναγόμωσης θα μειωθεί σχεδόν κατά 50%.
Και τέλος, μια σύγχρονη προσέγγιση σε μια παλιά συνταγή, γνωστή στους περισσότερους παππούδες. Με αυτή την εσπρούτα από αυγόγαλα, δείχνετε στους παλιούς ότι δεν ήταν όλα καλύτερα στο παρελθόν.
300ml αυγόγαλο
200ml κρέμα
Φορτιστής κρέμας
Σιφόνι σαντιγί
Χτυπήστε το αυγόγαλο και την κρέμα μαζί μέχρι να γίνουν ομοιογενή. Προσθέστε αυτό το μείγμα στον σιφόνι σαντιγί και αφήστε το να ξεκουραστεί στο ψυγείο. Πριν σερβίρετε το αυγόγαλο, είναι σημαντικό να ανακινήσετε καλά τον σιφόνι σαντιγί για να διατηρηθούν τα υγρά καλά αναμειγμένα.
Αδειάστε δύο κασέτες σαντιγί στον σιφόνι σαντιγί ώστε να μπορεί να σερβιριστεί με την κατάλληλη πίεση και την κατάλληλη ελαφρότητα.
Συνδυασμένο με μια καλή κούπα καφέ και ένα τοπικό μπισκότο, αυτό είναι το τέλειο απογευματινό σνακ.
Αν θέλετε να διευκολύνετε τη διαδικασία κάποιων από αυτές τις συνταγές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μοναδικό φορτιστή κρέμας μας σε συνδυασμό με τις μπάλες γεύσης μας. Μπορείτε απλά να εισάγετε τις μπάλες γεύσης στον φορτιστή κρέμας και να προσθέσετε εξωτικές γεύσεις σε οποιοδήποτε πιάτο.
Η άλλη κρέμα που θα συζητήσουμε τώρα είναι πολύ μεγαλύτερη και καλύτερη με πολλούς τρόπους από τον μικρότερο αντίστοιχό της, εκτός από το μέγεθος. Οι κρέμες MagicWhip, ExoticWhip, Fast Gas κ.λπ. είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε όταν αποφασίσετε να επαναφορτίσετε τον αναδευτήρα σας με μια μεγαλύτερη κρέμα.
Η χωρητικότητα αυτών των κρεμών μπορεί να κυμαίνεται από 580g έως 640g οξειδίου του αζώτου και σας γλιτώνει από την ταλαιπωρία της συνεχούς επαναφόρτισης αερίου στο δοχείο σας. Έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τη μέγιστη χωρητικότητα του διανομέα σας και μάλιστα με μία μόνο προσπάθεια. Θα το διαπιστώσετε καθώς συνδέετε τον σωλήνα πλήρωσης της κρέμας σας με τον διανομέα κρέμας.
Και ο παράγοντας χρόνου είναι ακόμη πιο ενθαρρυντικός. Δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από μερικά δευτερόλεπτα. Οι μεγαλύτερες κρέμες είναι γνωστό ότι μειώνουν τον χρόνο επαναφόρτισης κατά σχεδόν 50% και είναι ισοδύναμες με 70 συμβατικές κρέμες. Οι μικρές κρέμες πρέπει να βιδώνονται, ενώ οι μεγαλύτερες διαθέτουν ένα βολικό σύστημα ενός κλικ.
Ένας διανομέας σαντιγί είναι ένας διανομέας από αλουμίνιο ή ενισχυμένο χάλυβα, ο οποίος εξαρτάται είτε από κυλίνδρους αερίου 8 γραμμαρίων, είτε από τους μεγαλύτερους κυλίνδρους 580 γραμμαρίων ή 640 γραμμαρίων για να συμπιέσει την κασέτα ώστε να διασπάσει αμέσως το αέριο σε υγρά. Μόλις φτάσει στο σημείο όπου η βαλβίδα του διανομέα κρέμας ανοίγει πιέζοντας τον διακόπτη, το υγρό εκτοξεύεται από το στόμιο λόγω της υψηλής πίεσης, αυξάνοντας τις φυσαλίδες αμέσως για να μετατρέψει το υγρό σε, για παράδειγμα, σαντιγί.
Για να φτιάξετε σαντιγί, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα πάχυνσης (χτυπητή). Αυτή η κρέμα έχει ιδανική περιεκτικότητα σε λιπαρά μεταξύ 27-36%. Κατά τη φόρτιση του N20 διανομέα κρέμας στην κασέτα, το N20 διαλύεται στο λίπος.
Όταν πιέζεται ο διακόπτης, απελευθερώνει την πίεση, κάνοντάς το οξείδιο του αζώτου να επεκταθεί μέσα στο μόριο του λίπους, το οποίο όταν συνδυαστεί οδηγεί στη δημιουργία της σαντιγί.
Μια φορά και έναν καιρό, κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς σε ένα εστιατόριο, μπορεί να βιώσετε τις επιτυχίες της σύγχρονης κουζίνας, πιο συγκεκριμένα, της μοριακής γαστρονομίας.
Η μοριακή γαστρονομία είναι επίσημα μια επιστημονική πειθαρχία που συνδυάζει φυσικές και χημικές διαδικασίες μαγειρέματος. Προτιμούμε να την αποκαλούμε ‘Η τέχνη του να επιτυγχάνεις μαγικά αποτελέσματα με βασικά υλικά στην παραδοσιακή κουζίνα.’ Ναι, λίγο πιο εμπνευσμένο. Η αλήθεια είναι, δυστυχώς για εμάς, ότι δεν μπορεί ο καθένας να χειριστεί αυτόν τον τομέα. Μόνο εξειδικευμένα άτομα ή εστιατόρια εφαρμόζουν τεχνικές μοριακής γαστρονομίας.
Αλλά ακόμα και έτσι, έχουμε καλά νέα για εσάς! Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό το γαστρονομικό στυλ που ανεβάζει την επιστήμη του μαγειρέματος, της επιλογής, της προετοιμασίας, της σερβιρίσματος και της απόλαυσης σε νέα ύψη.
Η μοριακή γαστρονομία είναι μια επιστημονική πειθαρχία μέσα στις γαστρονομικές τέχνες, αυτό είναι σαφές. Πώς λειτουργεί και τι περιλαμβάνει δεν έχει ακόμη ειπωθεί.
Η σαντιγί είναι ένα "απαραίτητο" για κάθε λάτρη του φαγητού. Αλλά η σαντιγί απαιτεί χρόνο, και η έτοιμη κρέμα δεν έχει πολλά κοινά με την καλή σαντιγί. Ωστόσο, αν αγοράσετε έναν σωλήνα κρέμας, μπορείτε να πετύχετε καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτός ο οδηγός περιέχει πληροφορίες και συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε την απόφασή σας για την αγορά.
Ένας συσκευή, πολλαπλές σημασίες. Όλες οι ονομασίες είναι σωστές. Πρόκειται για μια σταθερή υπό πίεση, ανθεκτική φιάλη. Στο καπάκι, ανάλογα με το μοντέλο, υπάρχει μια λεβιέ ή κουμπί που ενεργοποιεί τη διαδικασία αφρισμού. Είναι επίσης εξοπλισμένη με ένα ακροφύσιο δοσολογίας. Ανάλογα με το προϊόν, μπορεί να περιλαμβάνονται αρκετά ακροφύσια στην παράδοση. Οι σωλήνες κρέμας διατίθενται σε τρία μεγέθη: 250 ml, 500 ml και 1 l.
Πολλοί μπορούν να ετοιμάσουν περισσότερα από σαντιγί. Ανάλογα με τη δημιουργία, μπορούν να παρασκευαστούν κρέμες, μους, σάλτσες, εσπούμα ή αφρώδεις κορώνες για διάφορα πιάτα. Στο Διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλές συνταγές για σωλήνες κρέμας που μπορείτε να δοκιμάσετε.
Λειτουργία σωλήνα κρέμας
Γεμίστε τη φιάλη με το υγρό που έχετε δημιουργήσει.
Και τέλος, μια σύγχρονη παραλλαγή μιας παλιάς συνταγής που είναι γνωστή στους περισσότερους παππούδες. Με αυτή την Εσπούμα αυγού, θα δείξετε στην παλαιότερη γενιά ότι δεν ήταν όλα καλύτερα στο παρελθόν.
300ml λικέρ αυγού
– 200ml κρέμα
– Συσκευή κρέμας
– Σιφόν κρέμας
Χτυπήστε το λικέρ αυγού και την κρέμα μαζί μέχρι να γίνουν ομοιογενή. Βάλτε αυτό το μείγμα στη σύριγγα για κρέμα και αφήστε το στο ψυγείο να ξεκουραστεί. Πριν σερβίρετε το λικέρ αυγού, είναι σημαντικό να ανακινήσετε καλά τη σύριγγα κρέμας, ώστε τα υγρά να αναμειχθούν καλά.
Γεμίστε δύο καψούλες κρέμας στη σύριγγα κρέμας, ώστε το αυγό-ποτό να σερβιριστεί με την κατάλληλη πίεση και αφράτη υφή.
Μαζί με μια καλή κούπα καφέ και ένα τοπικό μπισκότο, αυτό είναι το τέλειο απογευματινό σνακ.
Η σαντιγί καρύδας είναι μια vegan και χωρίς γαλακτοκομικά εναλλακτική λύση, που μπορεί να παρασκευαστεί γρήγορα και εύκολα. Τα υλικά είναι λάδι καρύδας, γάλα καρύδας χωρίς ζάχαρη, εκχύλισμα βανίλιας, παγωτό βανίλιας και λευκό ρούμι. Πρώτα πρέπει να ανακατέψετε όλα σε ένα μπολ και να το ψύξετε για μία ώρα πριν το βάλετε στη μηχανή σαντιγί σας. Μια μόνο φόρτιση θα είναι αρκετή και σύντομα θα έχετε μια υγιεινή κρέμα για τα ποτά και τα σνακ σας, όπως σε ένα πουτίγκα ή σε ένα κέικ.
400 ml γάλα καρύδας
– 1 κουταλιά της σούπας μέλι, σιρόπι σφενδάμου ή ζάχαρη άχνη
– 1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
Υπάρχουν πολλές άλλες συνταγές που μπορείτε να ετοιμάσετε εκτός από αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω χρησιμοποιώντας τον διανομέα σαντιγί σας. Αν έχετε έναν φορτιστή σαντιγί Exotic Whip, θα σας προσφέρει εξωτικές γεύσεις χρησιμοποιώντας τις πέρλες γεύσης μας χωρίς χημική γεύση χάρη στους επαναστατικούς κυλίνδρους μας χωρίς αρμούς και ο χρόνος επαναφόρτισης θα μειωθεί επίσης σχεδόν κατά 50%.
Αυτό το blog σας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις επιδράσεις και τις χρήσεις του N2O για να λύσετε τις απορίες σας σχετικά με αυτό το θέμα. Στην ExoticWhip, παρέχουμε πρωτοξείδιο του αζώτου E942 ποιότητας τροφίμων.
Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, υπάρχουν πολλοί τρόποι να χρησιμοποιήσετε το πρωτοξείδιο του αζώτου. Σε αυτό το blog, θα εξετάσουμε τις διάφορες επιδράσεις και χρήσεις του N2O.
Στον τομέα της εστίασης, οι σεφ και το προσωπικό της κουζίνας χρησιμοποιούν το πρωτοξείδιο του αζώτου ποιότητας τροφίμων E942 ως αεροζόλ προωθητικό αέριο για να φτιάξουν αφρό, ορεκτικά, σάλτσες και σαντιγί με τρόφιμα ή ποτά.
Διαβάστε αυτή την ανάρτηση και ανακαλύψτε πώς χρησιμοποιείται ο κρέμας σεφ για την προετοιμασία κρεμών και επιδορπίων.
Με την μοναδική γλυκόξινη νότα του Pleasure Passion Fruit μας, θα δώσετε στο σορμπέ σας, στη σάλτσα σαλάτας BBQ σας και στον αφρό του mojito, caipirinha ή martini σας μια εκπληκτική ώθηση.
Γευστικές Κάψουλες Passion Fruit – 10 Τεμάχια
Με την μοναδική γλυκόξινη νότα του Pleasure Passion Fruit μας, θα δώσετε στο σορμπέ σας, στη σάλτσα σαλάτας BBQ σας και στον αφρό του mojito, caipirinha ή martini σας μια εκπληκτική ώθηση.
Χωρίς χημική γεύση
Μαζί με την τεχνολογία κυλίνδρων μας, μπορείτε να απολαύσετε τη γεύση του φρούτου του πάθους στο έπακρο χωρίς να ανησυχείτε για οποιαδήποτε χημική επίγευση.
Μεγαλύτερη χωρητικότητα
Οι κύλινδροι μας που χρησιμοποιούνται μαζί με τις Γευστικές Κάψουλες έχουν 10% μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο κύλινδρο στην αγορά.
Εξερευνήστε όλες τις διαφορετικές γεύσεις μας
Pleasure Passion Fruit
Με την μοναδική γλυκόξινη νότα του Pleasure Passion Fruit μας, θα δώσετε στο σορμπέ σας, στη σάλτσα σαλάτας BBQ σας και στον αφρό του mojito, caipirinha ή pornstar martini σας μια εκπληκτική ώθηση.
Το καλοκαίρι σχεδόν τελείωσε, που σημαίνει ότι μπορούμε να αρχίσουμε να ανησυχούμε ξανά για τα Χριστούγεννα. Και ειδικότερα, τι να κάνουμε για το χριστουγεννιάτικο δείπνο; Έχουμε την τέλεια ιταλική λύση για εσάς: Σύκα με μους γκοργκονζόλα.
3 φρέσκα σύκα
75 γρ γκοργκονζόλα
100 ml κρέμα σαντιγί
Συσκευή κρέμας
Σιφόν κρέμας
Ξεκινήστε χτυπώντας τη γκοργκονζόλα, αυτό θα είναι πιο εύκολο αφού έχει μείνει σε θερμοκρασία δωματίου για λίγο. Βεβαιωθείτε ότι η γκοργκονζόλα είναι χτυπημένη μέχρι να γίνει κρεμώδης. Όσο περισσότερο χτυπάτε, τόσο πιο κρεμώδης θα γίνει η γκοργκονζόλα. Προσθέστε την κρέμα σαντιγί σε αυτό και ανακατέψτε μέχρι να γίνει κρεμώδης και να αρχίσει να σας τρέχουν τα σάλια.
Προσθέστε την κρέμα στο σιφόν σας και, χρησιμοποιώντας μια κασέτα κρέμας, βάλτε μια ωραία ποσότητα σε ένα διακριτικό μπολ. Προσθέστε ένα τέταρτο από φρέσκο σύκο σε αυτό, βουαλά, καλή όρεξη!
Τιμώντας το όνομά του, ο φορτιστής Exotic Whip είναι αρκετά εξωτικός σε πολλούς τομείς. Για αρχή, το μέγεθος των κυλίνδρων N2O είναι μεγαλύτερο σε σύγκριση με άλλους κυλίνδρους N2O στην αγορά. Ενώ άλλες φιάλες N2O περιέχουν συνήθως 580g οξειδίου του αζώτου, οι φορτιστές Exotic Whip γεμίζουν με 10% περισσότερη οξείδιο του αζώτου, και η χωρητικότητά τους είναι συνολικά 640g. Οι μικροί φορτιστές κρέμας συνήθως αγοράζονται χύμα, έτσι μπορείτε να γλιτώσετε την ταλαιπωρία της συνεχούς αλλαγής των φορτιστών κρέμας, εκτός από το ότι θα αποκτήσετε 10% περισσότερη οξείδιο του αζώτου με τον φορτιστή κρέμας Exotic Whip. Αλλά περισσότερο από το μέγεθός του, ο φορτιστής μας έχει μια άλλη ειδικότητα που αποτελεί ένα από τα πιο μοναδικά του χαρακτηριστικά. Ο φορτιστής κρέμας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με τις ειδικές σφαίρες γεύσης μας που μπορούν να προστεθούν εύκολα στον φορτιστή κρέμας που χρησιμοποιείτε για να ετοιμάσετε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες.
Αυτή η τούρτα είναι μια πραγματική κλασική και ενσωματώνει την κουλτούρα ψησίματος των Βρετανών στην καλύτερη εκδοχή της. Η συνταγή της είναι τόσο απλή που είναι δημοφιλής παντού όπου σερβίρεται, είτε σε οικογενειακές γιορτές, είτε σε γενέθλια, είτε σε εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους. Σε αυτή την περίπτωση, η σαντιγί είναι κυριολεκτικά η κερασάκι στην τούρτα. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα τα πετύχετε αν χρησιμοποιήσετε ποιοτικά N20 φορτιστές σαντιγί από μια αναγνωρίσιμη μάρκα.
3 ραβδιά 1 1/2 φλιτζάνια ανάλατο βούτυρο, μαλακωμένο
3 φλιτζάνια λευκή ζάχαρη
6 αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
3 φλιτζάνια αλεύρι για κέικ, κοσκινισμένο
1 φλιτζάνι παχύρρευστη σαντιγί
1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
Το N2O σε ποιότητα τροφίμων είναι ένα διξείδιο του αζώτου, το οποίο, όπως μπορείτε να φανταστείτε, χρησιμοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων και επομένως έχει την κατάλληλη ποιότητα γι' αυτό. Αυτή η μορφή του διξειδίου του αζώτου είναι καθαρισμένη και έχει βαθμό καθαρότητας 99,7%.
Το διξείδιο του αζώτου (N2O) σε ποιότητα τροφίμων χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων σε κάψουλες κρέμας. Αυτό το αέριο μπορεί να πωληθεί σε κάψουλες κρέμας και να εισαχθεί στον σιφόνι κρέμας, ή μέσω των επίσης γνωστών καψουλών κρέμας. Το διξείδιο του αζώτου (N2O) μπορεί να αναμειχθεί καλά με τις λιπαρές ουσίες που προστίθενται στον σιφόνι κρέμας για να παρασκευαστεί μια μους, κρέμα ή σαντιγί. Εκτός από αυτό το πλεονέκτημα, το διξείδιο του αζώτου (N2O) στη βιομηχανία τροφίμων έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι διαθέτει αντιβακτηριακές ιδιότητες. Έτσι, η σαντιγί παραμένει στο ψυγείο έως και 10 ημέρες.
Η βιομηχανία τροφίμων γνωρίζει μια αδιαμφισβήτητη και σημαντική ανάπτυξη κάθε μέρα. Καθώς ο γαστρονομικός κόσμος εξελίσσεται και ο ανταγωνισμός εντείνεται, οι σεφ γίνονται πιο τολμηροί με νέα κόλπα και συμβουλές. Γι' αυτόν τον λόγο, αυτό το blog σας διδάσκει πώς να φτιάξετε κρύα μους μέσω μιας όμορφης απλής συνταγής.
Η βιομηχανία τροφίμων γνωρίζει μια αδιαμφισβήτητη και σημαντική ανάπτυξη κάθε μέρα. Καθώς ο γαστρονομικός κόσμος εξελίσσεται και ο ανταγωνισμός εντείνεται, οι σεφ γίνονται πιο τολμηροί προτείνοντας νέα κόλπα και συμβουλές.
Γι' αυτόν τον λόγο, αυτό το blog σας διδάσκει πώς να φτιάξετε κρύα μους με μια πολύ απλή συνταγή.
Κρύα μους – Συνταγή για μους μάνγκο
Η κρύα μους είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μους. Είναι ιδανική για να προσθέσει μια επιπλέον πινελιά στο επιδόρπιό σας. Αυτή η συνταγή για μους μάνγκο θεωρείται ως μια βασική μους.
Αυτή η τούρτα λέγεται ότι είναι η αγαπημένη του αείμνηστου Αμερικανού τραγουδιστή, Έλβις Πρίσλεϊ. Η τούρτα είναι αρκετά πυκνή και τραγανή από έξω. Από μέσα, είναι μαλακή, υγρή και τρυφερή. Είναι γλυκιά αλλά όχι σε σημείο να γίνεται υπερβολική. Αυτό σημαίνει ότι ταιριάζει εξαιρετικά με σάλτσα καραμέλας, φρέσκα φρούτα και φυσικά, αρωματισμένη σαντιγί.
3 ραβδιά 1 1/2 φλιτζάνια ανάλατο βούτυρο, μαλακωμένο
3 φλιτζάνια λευκή ζάχαρη
6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
3 φλιτζάνια αλεύρι για κέικ, κοσκινισμένο
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
1/2 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου
1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα λεμονιού
Όπως ίσως γνωρίζετε, μπορείτε να ετοιμάσετε πολλά διαφορετικά πιάτα χρησιμοποιώντας φορτιστές κρέμας. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνικές που μπορείτε να εφαρμόσετε για να χρησιμοποιήσετε τους φορτιστές κρέμας. Για παράδειγμα, έχετε πιάτα όπου χρησιμοποιείται ζεστό αφρό αλλά φυσικά και κρύο, παχύ ή χρησιμοποιείτε τους φορτιστές κρέμας για να μαρινάρετε κρέας. Η προσθήκη αφρού μπορεί μερικές φορές να έχει αρκετούς λόγους, πρώτα απ' όλα, η συνταγή φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Αλλά εκτός αυτού, δίνει επίσης στο πιάτο περισσότερη δομή και ισορροπεί τις διαφορετικές γεύσεις.
Πρώτα απ' όλα, όταν σχεδιάζετε να αφήσετε τον αφρό sousvide (κενό), κρατήστε στο μυαλό σας τον χρόνο και τη θερμοκρασία και φυσικά τα διάφορα συστατικά. Διότι με αυτή την τεχνική θέλετε να σερβίρετε τον αφρό ζεστό, πρέπει να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία. Με ορισμένες σάλτσες είναι σημαντικό να μην υπερβείτε τη μέγιστη θερμοκρασία, αυτό μπορεί να προκαλέσει τον αφρό να στερεοποιηθεί ή να σβολιάσει. Μπορείτε να το αποτρέψετε αυτό παχύνοντας λίγο τη σάλτσα.
Η αγορά του οξειδίου του νιτρώδους (N2O) είναι σε επέκταση και συνεχείς αλλαγές - Η αγορά του οξειδίου του νιτρώδους (N2O) είναι σε επέκταση και συνεχείς αλλαγές. Η ζήτηση για οξείδιο του νιτρώδους σε διάφορες βιομηχανίες αυξάνεται ραγδαία και, επομένως, η αγορά συνεχίζει να αναπτύσσεται. Σύμφωνα με την Grand View Research, Inc, η εκτίμηση των εσόδων το 2025 ανέρχεται σε 1.470 εκατομμύρια δολάρια, σε σύγκριση με την κεφαλαιοποίηση της αγοράς των 805,1 εκατομμυρίων δολαρίων το 2016. Αυτό είναι ήδη μια μεγάλη αύξηση, αλλά η αγορά έχει ακόμα πολύ περιθώριο ανάπτυξης και ευκαιρίες για τους καταναλωτές να γίνουν διανομείς οξειδίου του νιτρώδους και να κερδίσουν ένα κομμάτι της πίτας.
Η αγορά έχει σημειώσει τόσο τεράστια αύξηση επειδή υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για οξείδιο του νιτρώδους από τις βιομηχανίες τροφίμων, ποτών, αυτοκινήτων, ηλεκτρονικών και ιατρικής. Είναι μια πολύ ανταγωνιστική αγορά που περιλαμβάνει πολλές ρυθμίσεις. Και γι' αυτό είναι επίσης πιο δύσκολο για μια νέα επιχείρηση να εισέλθει στην αγορά.
Ένας διανομέας σαντιγί είναι ένας διανομέας από αλουμίνιο ή από ατσάλι, που εξαρτάται από τις φιάλες αερίου των 8 γραμμαρίων, ή από τις μεγαλύτερες φιάλες των 580 γραμμαρίων ή 640 γραμμαρίων για να συμπιέσει τη φιάλη και να μετατρέψει αμέσως το αέριο σε υγρό. Μόλις η βαλβίδα του διανομέα σαντιγί ανοίξει πιέζοντας τον διακόπτη, το υγρό αναγκάζεται να βγει από το στόμιο λόγω του υψηλού παράγοντα πίεσης, αυξάνοντας τις φυσαλίδες αέρα σε κλάσματα δευτερολέπτου για να μετατρέψει το υγρό σε, για παράδειγμα, σαντιγί.
Πώς φτιάχνεται πραγματικά η σαντιγί σε ένα δοχείο;
Για να φτιάξετε σαντιγί, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια παχύρρευστη κρέμα (για χτύπημα). Αυτή η κρέμα έχει μια ιδανική περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες μεταξύ 27-36%. Ενώ φορτώνετε τον φορτιστή κρέμας N20 στο δοχείο, το N20 διασπάται στο λίπος.
Αποκτήστε 10% περισσότερα N2O σε κάθε κρέμα που αγοράζετε σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα που προσφέρουν οι ανταγωνιστές μας, και χάρη στην αδιάβροχη κρέμα μας μπορείτε να πείτε αντίο σε δυσάρεστες χημικές γεύσεις.
Η αδιάβροχη κρέμα μας – 640 γραμμάρια νιτροξειδίου
Με την κρέμα Exotic Whip, θα αποκτήσετε 10% περισσότερα νιτροξείδια ανά κρέμα. Αυτό σημαίνει 640 γραμμάρια καθαρού N2O ανά κρέμα, αντί για τα 580 γραμμάρια που προσφέρονται συνήθως στην αγορά.
640 γραμμάρια κρέμας με νιτροξείδιο
Με την κρέμα 640g, θα αποκτήσετε 10% περισσότερα νιτροξείδια ανά κρέμα.
Αυτό σημαίνει 640 γραμμάρια καθαρού N2O ανά κρέμα, αντί για τα 580 γραμμάρια που προσφέρουν οι ανταγωνιστές μας.
Καμία χημική επίγευση
Χάρη στη μοναδική διαδικασία παραγωγής μας, η γεύση που επιλέγετε για την κρέμα Exotic Whip θα είναι απλώς τέλεια. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κρέμες μας δεν έχουν ραφές. Ως αποτέλεσμα, η πιθανότητα δυσάρεστων χημικών υπονοούμενων γεύσης είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Για μια νόστιμα φρέσκια ολοκλήρωση μιας ευχάριστης ιταλικής βραδιάς, αυτή η μους λεμονιού είναι η ιδανική αντικατάσταση για το τυπικό ποτό μετά το δείπνο.
2 αυγά
40 γρ ζάχαρη
100 ml (σπιτική) κρέμα σαντιγί
50 ml λικέρ λεμονιού (limoncello)
1 λεμόνι
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη
20 γρ φιστίκια
Συσκευή κρέμας
Σιφόν κρέμας
Ξεκινήστε χτυπώντας τους κρόκους των αυγών, τη ζάχαρη και την τριμμένη φλούδα λεμονιού μέχρι να σφίξουν. Βεβαιωθείτε ότι αυτά τα υλικά σχηματίζουν μια ωραία αέρινη μάζα μαζί.
Στη συνέχεια, στύψτε το λεμόνι και ζεστάνετέ το ελαφρώς. Προσθέστε αυτόν τον χυμό στο μείγμα αυγών και ανακατέψτε απαλά.
Σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε τα ασπράδια των αυγών, σε συνδυασμό με τη ζάχαρη άχνη, για να σχηματίσετε μια ολόκληρη αφρώδη μάζα ασπραδιού. Στη συνέχεια, προσθέστε το λικέρ λεμονιού στο μείγμα αυγών/λεμονιού. Και μετά ανακατέψτε την κρέμα σαντιγί και την αφρώδη μάζα ασπραδιού, μέχρι να γίνουν ένα.
Η σαντιγί καρύδας είναι μια εναλλακτική χωρίς γαλακτοκομικά και vegan, που μπορεί να παρασκευαστεί γρήγορα και εύκολα. Τα υλικά περιλαμβάνουν λάδι καρύδας, μη γλυκανθέν γάλα καρύδας, εκχύλισμα βανίλιας, παγωτό βανίλιας και λευκό ρούμι. Πρέπει πρώτα να ανακατέψετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και να τα βάλετε στο ψυγείο για μία ώρα πριν τα τοποθετήσετε στον χτυπητήρα σας. Θα χρειαστεί μόνο μία φόρτιση και σύντομα θα έχετε μια υγιεινή επικάλυψη σαντιγί για τα ποτά και τα σνακ σας, όπως σε ένα πουτίγκα ή μια τούρτα.
400 ml γάλα καρύδας
– 1 κουταλιά μέλι, σιρόπι σφενδάμου ή ζάχαρη άχνη
– 1 κουταλιά εκχύλισμα βανίλιας
Υπάρχουν πολλές άλλες συνταγές που μπορείτε να ετοιμάσετε εκτός από αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω χρησιμοποιώντας τον διανομέα σας για σαντιγί.
Η αναζωογονητικά γλυκιά γεύση του Wavey Watermelon συνδυάζεται τέλεια με γλυκές, ξινές και πικρές γεύσεις.
Γευστικές μπάλες καρπουζιού – 10 τεμάχια
Η αναζωογονητικά γλυκιά γεύση του Wavey Watermelon συνδυάζεται τέλεια με γλυκές, ξινές και πικρές γεύσεις. Αυτό το καθιστά ιδανικό για τον αφρό στη φρουτογαζπάτσο σας, και φυσικά είναι επίσης τέλειο για το κοκτέιλ σας με καρπούζι και μέντα ή την σχεδιασμένη Pina Colada σας.
Καμία χημική γεύση
Μαζί με την αδιάκοπη τεχνολογία κυλίνδρων μας, μπορείτε να απολαύσετε τη γεύση ανανά στο έπακρο χωρίς να ανησυχείτε για χημική επίγευση.
Περισσότερη χωρητικότητα
Οι κύλινδροι μας, που χρησιμοποιούνται μαζί με τις γευστικές μπάλες, έχουν 10% περισσότερη χωρητικότητα από όλους τους άλλους κυλίνδρους στην αγορά.
L’estate è quasi finita, il che significa che possiamo ricominciare a preoccuparci del Natale. E soprattutto, cosa fare per la cena di Natale? Abbiamo la soluzione italiana perfetta per voi Fichi con mousse di gorgonzola.
3 fichi freschi
– 75 gr di gorgonzola
– 100 ml di panna montata
– Caricatore di crema
– Sifone per panna montata
Iniziare a montare il gorgonzola, questo sarà più facile dopo che è stato a temperatura ambiente per un po’. Assicuratevi che il gorgonzola sia montato fino a renderlo cremoso. Più a lungo si batte, più cremoso diventerà il gorgonzola. Aggiungete la panna da montare a questo e mescolate fino a che non diventa cremoso e la vostra bocca inizia ad avere l’acquolina.
Aggiungete la crema al vostro sifone di panna montata e, usando una cartuccia di panna montata, versate un bel blob in una ciotola sottile. Aggiungete un quarto di fico fresco a questo, voilà, bon appetit!